Retourbeleid

Indien u producten heeft gekocht van het merk ENISTO via onze website kan u terugvallen op ons retour- en terugbetalingsbeleid. Producten die aangekocht zijn via een link naar een andere webshop vallen onder het retour- en terugbetalingsbeleid van de andere webshop.
Wij doen er alles aan om de beste producten aan te bieden, maar als er een reden is waarom je niet tevreden bent, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling aan ons te retourneren. Na ontvangst zorgen wij ervoor dat je je geld terugkrijgt, mits de artikelen in perfecte staat zijn.

1. Breng ons op de hoogte van je retour via contact@enisto.com
2. Verpak de artikelen in de originele verpakking of een andere stevige verpakking. Sluit het pakket en plak het goed vast met tape.
3. Stuur het pakket naar: 
Straat + huisnummer: Vonderweg 3, unit 4.
Postcode, plaats: 5741TE Beek en Donk
Land: Nederland
4. De kosten voor het terugsturen van je bestelling zijn voor jouw rekening. We raden je aan om een verzendbewijs met trackinginformatie bij je te houden. Als je retourpakket zoekraakt tijdens het transport, is dat niet onze verantwoordelijkheid.

Terugbetalingsbeleid

Zodra je retourzending is ontvangen en goedgekeurd, sturen we je een e-mail om je op de hoogte te stellen van je terugbetaling. Je retourzending wordt dan verwerkt en het verschuldigde bedrag wordt terugbetaald via dezelfde betaalmethode als waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald.

Als het artikel duidelijk is gebruikt op een manier die verder gaat dan wat in een fysieke winkel wordt verwacht, behouden we ons het recht voor om eventuele schade of waardevermindering in rekening te brengen.

Heb je vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen (contact@enisto.com). We helpen je graag verder!